مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج از کشور برای زوجه

سلام
خانم متاهل هستم که از سه سال پیش منزل همسرم رو ترک کردم و از همون تاریخ هم تا به الان سه دادخواست طلاق دادم که دوتای آن رد شده و سومی در دست بررسیه. همون سال برای استعلام وضعیت ممنوع الخروجی به اداره گذرنامه مراجعه کردم و چون توسط همسرم ممنوع الخروج شده بودم گذرنامه ام ضبط شد. الان اون اجازه نامه ای که محضر برای خروج مکرر بهم داده بود رو دارم. راهی هست که بتونم با ارائه این مدارک گذرنامه ام رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
نیاز به بررسی دارد اما بطور کلی خیر درصورت تمایل از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید در خدمتتون هستم

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و مناسب تر ابتدا باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد و به صرف طرح چند سوال و.... پاسخ در حد بله یا خیر منتج به نتیجه نخواهد شد لذا در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید باتشکر ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اجازه خروج از کشور و رضایت نامه معتبر باشدبله

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید