مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج از کشور زوجه برای زیارت

سلام همسر بنده سالهاست مرا رها کرده و رفته و طلاق هم نمی دهد برای خروج جهت سفر زیارتی چگونه باید اقدام کنم لطفاً تمام مراحل قانونی را توضیح دهید باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا به اداره گذرنامه مراجعه و درخواست پاسپورت بگیرید و برای خروج از کشور ، رضایت همسر لازم است و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
خروج از کشورربا اذن زوج می باشد فقط در موارد اضطراری با اجازه دادستان امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم حضور زوجه جهت رضایت مبنی بر خروج از کشور می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تجویز خروج از کشور جهت سفر زیارتی را از طریق دادگاه درخواست نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اجازه همسر لازم است. اما در مواردی برای سفر زیارتی اگر قصد شما برای دادگاه محرز شود دادگاه برای فر مشخص برای شما خروج از کشور با شرایط خاص صادر خواهد کرد. از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست خود را ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خروج از کشور باید با اذن همسر باشد مگر سفرهای اضطراری با اجازه دادستان.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست اذن يا تجويز يك نوبت خروج از كشور بايد بدهيد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خروج از کشور با اذن همسر می باشد مگر سفرهای اضطراری با اجازه دادستان

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منوط به تجویز زوج است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید از طریق دادگاه مجوز بگیرید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

همکاران پاسخ های لازم را ارائه نمودند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت دريافت پاسپورت اجازه شوهرتون نياز است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای سفر حج نیاز به اجازه همسر نیست . سایر سفرهای زیارتی نیاز به اجازه همسر دارد