مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوانم نصف دیه ام را بگیرم؟؟

باسلام....
من یکسال پیش با موتور سیکلت بودم که ماشین بهم زد و راننده مقصر متواری شد که دیگه نتونستم پیداش کنم... گفتن صندوق بیمه میده.... الان نامه پزشکی قانونی برای دادگاه زده شد و پرونده در پزشکی قانونی بسته شد ولی هنوز قاضی دیه رو اعلام نکرده.... آیا الان میتونم کمی از مبلغ دیه رو بگیرم؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بله.مدارک مورد نیاز رو تحویل صندوق بدید و در خواست پرداخت نصف دیه بکنید.

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ چون راننده متواری و دیه را از صندوق می گیری فعلا نمی توانی دیه بگیری. تا تکلیف نهایی بشه پرونده ات.