مشاوره حقوقی رایگان - امتناع خریدار از تعویض پلاک و پرداخت بدهی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم
بنده یک خودرو روا بصورت قولنامه دستی چهار ماه پیش به فردی فروختم. در قولنامه ده روز برای انتقال سند و تعویض پلاک و پرداخت باقی وجه خورو وقت دادم. ایشان از پرداخت وجه و تعویض پلاک خودداری میکنند. جواب تماس هم نمیدن.
من این خودرو رو بصورت قولنامه دستی خریده بودم و تفویض وکالت فروشش یه ماه دیگه وقت داره. تمامی مدارک ماشین هم بصورت امانت تحویل خریدار دادم. برای فک پلاک اقدام کردم گفتن فقط صاحب پلاک میتونه. فروشنده قبلی هم که من ماشینو ازش خریدم وکالت تعویض داشت و پلاک به اسمش نبود و مبلغ پانصد هزار از من اخاذی کرده تا اون وکالت رو داده حالا با توجه به ضیق مدت وکالت من، تکلیف چیه و من چطور میتونم ایشان را مجاب به پرداخت وجه و تعویض پلاک کنم ضمنا پلاک خودرو مربوط به یه شهر دیگست و خریدار هم یه شهر دیگه و هیچ کدوم در دسترس من نیستند

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اظهارنامه بنویسید.