مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ در شورای حل اختلاف

با سلام
بنده و همسرم یک سال و چند ماه است که جدا زندگی میکنیم و ایشان در منزل پدر خود هستند و برای مطالبه نفقه اقدام کرده اند.
در جلسه نفقه در شورای حل اختلاف، بنده گفتم که ایشان خودش منزل را ترک کرده و همسرم گفتن او مرا از خانه بیرون کرده است.
قاضی پرونده از همسرم خواست که شاهد بیاورن که من او را بیرون کردم
یکی از همسایه ها و دایی همسرم به عنوان شاهد اومدن و گفتن که من او را به منزل پدرش آوردم و وسایل او را در کوچه ریختم ....
فارغ از هر اتفاقی سوال من این است که دایی ایشان اصلا در آن مکان نبوده است و شهادت دروغ داده است و حتی روی قرآن سوگند خورد و کلی قسم و ..... رای نفقه هنوز صادر نشده ولی
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین که چطور میتونم از دایی همسرم شکایت کنم؟ ایشون کارمند شرکت ... هستند ....
چه راه هایی برای اثبات اینکه ایشون در محل نبوده هست که من انجام بدم؟
برادرم همراه من بوده و حاضر به شهادت در دادگاه هستند که ایشان نبوده اصلا ...
درخواست نقطه زنی موبایل میشه کرد از دادگاه؟
یا استعلام از محل کارش که اون تاریخ آیا کارخانه بوده است یا ن؟
از کدام روش ها می توان استفاده کرد؟
لطفا راهنمایی کنین. ایشان شهادت دروغ داده و با شهادتش حق من پایمال میشه. و انسانی هست که قرآن و سوگند دروغ برایش اهمیتی نداره......
من چکار میتونم بکنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام بله امکان نفطه زنی و استعلام هردو وجود دارد.شما درخواست تمکین کنید و اعلام کنید درحال حاضر همسرتان به منزل برگردد و شهود خود را ارائهدهیپ

پرسشگر :

ممنون بابت راهنمایی تون.
یه بار تمکین زدم رای نیاوردم.
این بار میخوام بگم شاهد دارم که به خواست پدرش گفت من رو ببر و دیگه برنگشت .....
آیا اینکه تمکین رای بیارم یا نیارم، ربطی به این موضوع داره که از دایی همسرم شکایت کنم؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دوباره تمکین بزنید واگر رای بیاورید نفقه به خانم تعلق نمیگیرد وخواسته شما محقق میگردد.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.معمولا به اینگونه درخواستها از سوی دادگاه توجهی نمیشود .بهترین راه برای شما تهیه منزل و ارسال اظهارنامه به همسر جهت بازگشت است و در صورت عدم اقدام طرح دادخواست الزام به تمکین. سایر موارد راه به حایی نمیبرد