مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم اجاره نامه یا سند اجاره ای

با سلام پدر بنده مدت 80 ساله بر روی زمین اوقافی زحمت میکشه که در زمان پهلوی هم سند در قبال پرداخت 15 فقره چک در یافت نمودیم که الان صاحب حق ریشه و نسق زارعانه هستیم ولی هر چند سال یک بار به علت فوت متولی ومعرفی متولی جدید برای دریافت اجاره نامه باید شکایت کنیم ومدت ها اذیت میشم حال سوالم اینجاست راهی هست برای دریافت اجاره نامه 10 سال ، 15 سال و ..... یا 99 ساله

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.