مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام
من و همسرم جهت طلاق توافقی اقدام کردیم و نامه عدم گواهی سازش را از دادگاه گرفتیم ولی الان همسرم جهت صیغه طلاق به دفتر طلاق مراجعه نمیکنه می خواستم بدونم من به عنوان یه مرد که زوجه من مراجعه نمی کند می توانم خودم به دفتر طلاق مراجعه کنم و طلاق ثبت کنم ؟ یا حتما همسر من باید در دفتر طلاق بیاید؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضور زن دردفترطلاق الزامی نیست
خودتان مراجعه کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام در این خصوص ماده 35 قانون حمایت خانواده مقرر کرده است: «هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمي ازدواج و طلاق مراجعه و گواهي عدم امكان سازش را تسليم كند، درصورتي كه زوجه ظرف يك هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجين اخطار مي كند براي اجراي صيغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوجه صيغه طلاق جاري و پس از ثبت به وسيله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه مي‌رسد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما به دفتر خانه رجوع کنید و از سردفتر بخواهید با همسرتان تماس بگیرند در صورت عدم حضور صیغه طلاق جاری می گردد.