مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع زنا عفت تجاوز

باعرض سلام وعرض ادب
چند روز پیش زن شوهرداری که چند سال مشتری فروشگاه بود مراجعه کرد وبعد از چند دقیقه که آمد بود درخواست نزدیکی کرد ومن رو راضی نشدم وباناز وعشو توانست من را راضی کنند به رابطه جنسی و بعداز انجام رابطه جنسی وبارضایت کامل خودش روز بعد از رابطه جنسی رفت و شکایت کرده‌ این شکایت به درخواست یک مرددیگربود که هیچ نسبتی یاوکالت با خانوم نداردو باهزاران بدبختی که بودتوانستم رضایت را جلب کنم وناگفته نماند بنده راتهدید کرد و گفت مبلغ 100میلیون تومان میگیرم ورضایت میدهم
مبلغ دادم رضایت داد
طبق تحقیقات پیش آمده خود خانوم با آقای که گفتم یک باند دونفر هستند خانوم درخواست دهنده هست وآقا باشکایت اخاذی می کند
ولی شوهر و پسر خانوم معلول بوده وهیچ یک شکایتی ندارند ولی الان پرونده به جنبه عمومی ارسال شده آیاحکم کیفری این جرم چیست؟
ولی ناگفته نماند بنده بیماری صرع دارم ومشکل مغزواعصاب دارم
لطف کنید راهنمایی کنید چون آبرو و حیثیت درمیان هست

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات زنای به عنف مجازات اعدام است منتها مدارک و مستندات و نامه پزشک قانونی لازم است که وقوع تجاوز و عدم رضایت را تایید نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زنای به عنف در صورت پیگیری شاکی مجازات زیادی دارد اما در فرض سوال شما حتی ممکن است تبرئه نیز بشوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لزومی به پرداخت پول نبود.اثبات چنین رابطه ای بسیار مشکل است.