مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از پدر فوت شده

باسلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی بنده درزمان قیدحیات از پدرم یکدستگاه خودرو طبق مبایعه نامه مورخه97/07/30 خریداری کردم چون ایشان دوتا امضا داشت امضای جدیدش را درسندرسمی و امضای قدیمش را درسندهای عادی میزدالان هم امضاي قولنامه من را شخصا خودش درحضوربنده ازقدیمی استفاده کرده.اگروراث اعتراض کنند کارشناس رسمي می‌تواند تائیدکندکه امضامال پدرم است ضمنا امضای قدیمش درسندهای رسمي وجودندارددردرخواستها وقولنامه های عادی موجوداست ولی امضای جدیدش موجوداست..فوت400/08/28. بااحترام.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت وجود اسنادی با امضا قدیم و جدید امکان اثبات ادعای شما وجود دارد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مدارک باید به کارشناس خط تحویل داده شود تا بررسی گردد ضمنا یک سند مسلم الصدور از پدر را به کارشناس علاوه بر قولنامه های عادی تحویل دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه