مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام وقت شما بخیر من در یک آپارتمان سه واحد که یک سویت وطبقه اول دوواحد روبه روی هم هستن زندگی میکنم.سویت پارکینگ ندارد.دو واحد طبقه اول پارکینگ مزاحم دارند.من در طبقه اول هستم و بالای سرما پشت بام هست. همسایه روبه رو تمام وسایل اضافی خود وبرنج را در پشت بام گذاشته سقف تبدیل به خانه موشها شده .بهش میگم حق گذاشتن رو پشت بام نداری . میگه بالای قسمت سقف خودم گذاشتم پولشو دادم.تمام راه پله روی هر پله ودیوارهارا رو گلدان گذاشته وتو پارکینگ طناب زده ورخت آویزون میکنه وکلی فرش ولباس میشوره. وبقیه وسایل اضافه رو هم تو پارکینگ گذاشته. کنار ماشین خودش راه رفت وآمد ساکنین به بیرون هست موتور هم گذاشته.ولی تا من گل میکارم تو باغچه گلها رو میکنه میگه تو باغچه میخوام ظرف بشورم. اگه بابت پشت بام وگلدان های داخل راه پله وموتور کنار ماشینش وطناب داخل پارکینگ آیا شکایت کنم حق رو به من میدن. واینکه برای شکایت همسایه دیگه باید شهادت بده یا لازم نیست. ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت این موارد شکایت کنید و موفق میشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تصرف در مشاعات در فضای پارکینگ در پشت بام باید با اجازه کلیه مالکین و متصرفی باشد در غیر این صورت ار مصادیق تصرف عدوانی تلقی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تصرف در مشاعات باید با اجازه تمام مالکین باشد در غیر اینصورت تصرف عدوانی محسوب می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلاک هیچکسی حق ندارد مشاعات را تصرف کند مگر با اجازه و قابل شکایت است