مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته بدون اثر انگشت

بنده با خانم جدا شدیم و ملکی برای خانم خریداری کردم و ایشان یک صلح نامه نوشته بنگاه با شاهد پدرش بنام بچه ها تنظیم کردیم و در محضر هم تعهد نامه نوشته بجز نام فرزندان حق فروش ندارد ولی فی مابین خود نوشته ای دادم که حق فروش دارد و به صورت صوری و ایشان نوشته به من داد که این اقرارنامه صوری و هیچ ارزش قانونی ندارد حالا میخوان بدونم ارزش قانونی دارد و اگر ایشان به فروش اقدام کرد بنده هم میتوانم نوشته را در دادگاه اراه دهم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعهدنامه محضری معتبر است و آن اقرارنامه صوری ارزشی ندارد چون قید شده صوری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعهدنامه محضری معتبر است و آن اقرارنامه صوری ارزشی ندارد چون قید شده صوری است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید پس از بررسی سند اطهار نظر کرد اما به همین مقدار قابل اعتنا نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با اسناد ومدارک قابل بررسی می باشد اما کلا صوری باطل است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است خلاف آن باید ثابت شود