مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی جهت رد اعسار

با سلام
مستاجری به دلیل عدم پرداخت 5 ماه اجاره و یک ماه دیرکرد تحویل با تسویه مبلغ رهن حدود 15 میلیون بدهکار است. حکم اجراییه و بدنبال آن حکم جلب از بهمن 97برای آن صادر شده است.
شاکی دیگر ایشان هم به دلیلی طلبکاری حکم جلب از ایشان دارد.
ایشان مدیر عامل یک شرکت چند منظوره می باشد.
حال بعد از سه ماه تقاضای اعسار داده است و حکم جلب خود را ساقط کرده است.
درحالیکه تمام مدارک مالی ایشان از چکهای اجاره ماهانه که به نام دختر ایشان بوده و اینکه هیچ سند و مدرکی به نام خود نداره حتی دو ماه قبل خودروی خود را هم فروخته است تقاضای اعسار دارد.
لازم به ذکر است شرکت فرهنگی ایشان زیر نظر وزارت ارشاد درحال فعالیت هست و چندین نیرو زیر دست ایشان هست ولی ایشان با تهیه یک فیش حقوقی 2.5 میلیونی اعلام اعسار دارد.
ضمنا در قرارداد اجاره ایشان به عنوان نماینده شرکت خود بوده و در محل امضا علاوه بر امضا مهر شرکت را هم درج نموده است.
دختر ایشان هم از اعضای شرکت مزبور است و چکهای اجاره را ایشان دخترش داده است درحالیکه پشت چکها را پدر امضا زده بود.
همچنین لازم به ذکر است با وجود عدم پرداخت 6 ماه اجاره با افزایش 50 ٪ مبلغ اجاره مورد دیگری را ایشان اجاره نموده است و مورد دوم را بعد از یک ماه اجاره دیگر نپرداخته و محکوم شده است.
در حالیکه ایشان کلیه مال خود را به نام اطرافیان کرده ولی پروانه فعالیت دارد برای رد اعسار ایشان چه می توان کرد؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

نمیتوان مانع تقدیم دادخواست اعسار ایشان شد.صرفا با معرفی مال و اموال شخص میتوان حداقل میزان اقساط را بالا برد.ضمنا در دعاوی علیه شرکت اعسار پذیرفته نمیشود و نهایت ورشکستگی است