مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

سلام خسته نباشید من یه مغاره اجاره کردم 2ساله و حالا 6ماه به پایان قرارداد باقیمانده در این یک سال و نیم که یک سال هم قبل از این دوسال قرارداد داشته ام مالک هر طوری که توانسته اذیت کرده مغازه من نانوایی هستش و چون نانوایی هم از نظر بهداشتی باید تمیز و مرتب باشد الان 3ساله که مالک سرویس دستشویی و توالت خانه اش که بالای سرویس دستشویی مغازه هست را تعمیر نمیکند و کثافت از سرویس ایشان به داخل سرویس مغازه من میریزد و با اینکه چندین بار در عرض این 3سال از ایشان تقاضای تعمیر داشته ام و همیشه امروز فردا میکند حالا قصد برهم زدن اجاره را دارم میخواهم ملک مورد نظر را خالی کنم از چه راهی وارد شوم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تا پایان قرارداد نمیتوان کاری کرد مگر اینکه مورد اجاره قابلیت استفاده را نداشته باشد تا شما شکایت کنید موعد تمام شده .پس سعی کنید یک اظهارنامه برایشان بفرستید وخواسته های خود را در آن بیان کنید.