مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

سلام املاک موروثی ما 7 میلیارد ارزش گذاری شده توسط کارشناس اگه برای مزایده بره چقدر هزینه های دولتی اعم از مزایده ‌. مالیات برارث و نیم اوشر ووو هزینه هایی ک نمیدانیم دارد لطفا کل هزینه ها رو بر اساس 7 میلیارد دارایی ارزش ملک بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هزینه مالیات بر ارث و سایر هزینه ها بر اساس قیمت منطقه بندی املاک مشخص خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس ارزش معاملاتی و هزینه های نقل و انتقال طبق قانون مالیات های مستقیم محاسبه خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هزینه مالیات بر ارث و سایر هزینه‌ها بر اساس ارزش معاملات وهزینه های نقل وانتقال طبق قانون مالیاتهای مستقیم محاسبه خواهدشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس ارزش معاملاتی و هزینه های نقل و انتقال طبق قانون مالیات های مستقیم محاسبه خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. هزینه مالیات بر ارث و سایر هزینه ها بر اساس قیمت منطقه بندی املاک مشخص خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ارزش هر ملک باید محاسبه شود. نیم عشر هم باید ب حساب دادگاه واریز کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

براساس قیمت منطقه ای و مالیات هم بر اساس هزینه نقل و انتقال...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پنج درصد نیم عشر حدود هفت درصد مزایده مالیات بر اساس طبقات ارث

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد هزینه ها برمبنای قیمت متطقه ای محاسبه می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
350 میلیون تومان نیم عشر اجرایی
مالیات بر ارث بر اساس سال فوت و نسبت وراث با متوفا متفاوت خواهد بودد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ارزش هر ملک باید محاسبه شود.و در نهایت نیم عشر هم باید به حساب دادگاه واریز کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مالیات بر ارث و سایر هزینه ها بر اساس قیمت منطقه بندی املاک است.