مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه

سلام و خسته نباشید ببخشید من معلول cp هستم ثبت‌نام کردم منو فرستادن معاینه از سه تا دکتر از دوتاشون جواب منفی گرفتم بخاطر تعادل رویه پاشتم از یکشون جواب مثبت گرفتم البته من خودم چند سال رانندگی میکنم هیچ مشکلی ندارم با ماشین معمولی با تراکتور وموتور سیکلت هم کار میکنم به نظر شما باید چه کار کنم گواهینامه هم خیلی لازم دارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید کنسیون پزشکی تایید نمایید راهی جز این ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
الزام قانونی برای صدور گواهینامه وجود ندارد. نمی توانید کاری بکنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت حفظ جان خودتان و دیگران نظریات داده میشود بهتر است نسبت به ان تمکین نمایید .راهی ندارد

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

کمیسیون پزشکی صلاحیت اظهار نظر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید و پیگیری نمایید