مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه چشم

سلام
.اگه کسی ک گواهینامه میخواد بگیره یک چشمم و از دست داده باشه..میتونه گواهینامه بگیره؟؟؟.اگه میتونه بگیره چجوری؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر امکان پذیر است می‌توانیدبه کمیسیون پزشکی مراجعه نمایید آنها هستند که می بایست تایید نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع به کمیسیون مربوطه ارجاع می‌شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید جواب سوال شما را در آیین نامه های پزشکی جستجو کرد ولی نظر نهایی را کمیسیون پزشکی راهور می‌دهد که دکترین معتمد حضور دارند ولی با توجه به به سوال شما بعید است که گواهینامه شما صادر شود چرا که دید کافی به دو طرف وجود ندارد که هم به نفع خودتان است و هم دیگر رانندگان و عابرین