مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام دختری 20 ساله هستم که بخاطر فشار روحی و روانی که از طرف خانوادم روی من هست و دلیلش مطلع شدن از اینکه عاشق شدم و با پسری رابطه ی دوستی ای داشتم (که البته هدفدار بود و ایشون با پدرم بعدش صحبت کردن ولی چون پدرم به عشق اعتقاد ندارن و میگن هدفش سواستفاده هست بهش اجازه پیشروی ندادن) من رو نزدیک به یکسال و خورده ای هست زندانی کردن و اجازه تنها بیرون رفتن ندارم و میگن دانشگاه حضوری بشه هم اجازه نمیدیم بری با اینکه خیلی وقت هست گذشته و همونموقع تحت فشار جسمی بودم و من رو کتک زدن و همچنان هرروز حرف هایی بارم میکنن که قلبم رو میشکونه =) مشاور دانشگاه هم به من گفتن افسرگی نیاز به مصرف داری گرفتی و خیلی وقت پیش شماره پدرم رو گرفتن تا مددکار با ایشون صحبت کنه اما میدونم که تاثیری نداره و فقط بدتر شده چون برای مثال تا به جایی خیره میشم ومیرم توی فکر مامانم میگن فاز روانی هارو برندار، البته هستی... از کاری که کردی مشخص بود و ....(کل داستان یکسال و نیم پیش رو میگن و اینکه خودسر شدم و نیاز به ادب شدن دارم =) ) پدرم هم همونموقع خیلی تهدید به اینکه اگر غیرت داشتن منو باید میکشتن کردن میخواستم فرار کنم اما یارم گفتن یکم تحمل کنم تا شرایط اولیه برای زندگی مشرک رو فراهم کنم اما من خستگی رو دارم میبینم توی عکس هاش. از نظر مالی مشکل ندارم الان ادمین کانال دانشگاهمون هستم و بعدن هم براحتی میتونم کار پیدا کنم ایا میتونم برم یه شهر دیگه و تنها زندگی کنم؟ و خانوادم نتونن آسیبی به من برسونن؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام با توجه به سن تون بله میتونید مستقلا زندگی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدر و مادر دلسوز شما هستن ولی روششون درست نیست و شما باید اونا را درک کنید و از مددکار دانشگاه و بهزیستی کمک بگیرید تا با پدرتون صحبت کنند تا اگر اون جوان ارزشش را دارد اجازه دهند ازدواج کنید واگر ارزشش را ندارد شما از فکر خود بیرونش کنید، تنها زندگی کردن از نظر قانونی مانعی ندارد اما برای یک دختر جوان آخر و عاقبت بسیار خطرناکی دارد که بجز پشیمانی چیزی ندارد دست پدر ومادرت را ببوس و ازشون عذر خواهی کن و به فکر درس و آینده درخشان خودت در کنار خانواده باش. خدا کمکت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید