مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. خسته نباشید. من یک پسر 32ساله هستم پدرم دوبار ازدواج کرده از زن اول فقط منو داره که مادر بنده طلاق داده حدود 25سال پیش. ولی از زن دوم یک دختر و یک پسر داره که درحال زندگی هستن من به علت اختلاف با نامادری چندین سال هست رفت و آمد ندارم ولی هرچی پدرم داشته همه رو نامادری به اسم خودش کرده که هیچی به من نرسه. نامادری من نه حقوق بگیره نه ارث پدری بهش رسیده. چون پدرم وضعیت سختی داره و نمیتونه راه بره همه چیز کشیده بالا. آیا با شکایت میتونم حق خودم بگیرم یا نه؟؟؟؟ مچکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سلام.طبق قانون مالک در زمان حیات حق همه گونه تصرف در اموال خود را دارد.در تتیجه پدر شما میتواند همه اموال یا بخشی را به هر شخص که بخواهد انتقال دهد و کسی نمیتواند مانع شود. در صورت فوت شخص و باقی ماندن اموالی بنام وی مبحث ارث پیش میاید.واگر مالی بنامش نباشد که دیگر هیچ