مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و کتک پدر

سلام من دختری 14 ساله و خواهرم 21 سالشه پدرم خواهرم رو قبلا و کمی پیش کتک میزه و میزنه من رو زندانی میکنه وقتی باهامون دعوا میکنه تمام گوشی ها و تلفن ها رو میگیره تا راه ارتباطی نداشته باشیم فحاشی تا دلتون بخواد همیشه تهدید میکنه که اره کلامون میره تو هم اتاقتونو میریزم همچیشو دور،عید چند سال پیش تمام اتاق من رو همچیشو حتی کتاب های درسی و لباس هام رو ریخته بود دور و چند روز نزاشت برم مدرسه ، نمیزاره هیچ کلاسی بریم.
ما دو پرنده داشتیم که بعد تر زیاد شدند ولی پدرم کتکشون میزنه و اذیتشون میکنه و نمیزاره بفروشیمشون خانواده ی خود و مادرم اذیت کرده نمیتونم شکایت کنم ازش وگرنه میکشتمون چه کار کنیم؟!

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید. مشکل شما از طریق دادگاه حل نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با 123اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید