مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک تویوتا استیشن

سلام من حدود یک سال پیش یک تویوتا استیشن خریدم تعویض پلاک نکردم حالا صاحب ماشین پلاکشو میخواد رفتم ازش وکالت گرفتم بعد رفتم تعویض پلاک میگن اتاقش تعویضه بعد شماره پلاکت موتور هم روی سند دستکوب شده میگن خدمات بهش تعلق نمیگیره باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح شکایت کیفری کلاهبرداری علیه فروشنده و تقاضای کارشناس فنی جهت اثبات عیوب مذکور . توضیحا اینکه وقتی اتومبیل چنین عیوب بزرگی داره و شماره موتور دستکوب هست احتمال سرقتی بودن اتومبیل هست و در نتیجه اتومبیل ارزش نداره و مال محسوب نمیشه چون اصالت نداره.درنتیجه فروشنده مطلع از جریان کلاهبرداری کرده.حداقل با طرح شکایت و اخذ دفاعیات متوجه بشین از کجا مشکل داشته د اخرین سند اصیل بنام کی بوده