مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

من بی گناه هستم کس دیگه ای ماشین رو آتش زده صاحب ماشین الکی مدعی شد که من به این شخص پول دادم که ماشینُ آتش بزن که اصلا واقعیت ندارد و در بازجویی اصلا اعتراف نکرده ام که من چنین کاری مرتکب شده ام الان چکار کنم که رای دادگاه برعلیه من نباشه و کسی که آتش زده محکوم بشه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه خودش تشخیص خواهد داد، نگران نباش اگر شما دستور ندادید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند و اصل بر بی گناهی است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

همین مطالب رو در دادگاه اعلام کنید. اگر واقعا بی گناه باشید محکوم نخواهید شد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شاکی باید ادعای خود را با دلیل ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید