مشاوره حقوقی رایگان - حق مشرفیت

با سلام
خانه ام را با مشارکت ساختیم خانه از من ساخت از سازنده حال من 2واحدم را فروختم و زمان انتقال هیچ در مورد مشرفیت نگفتن و ملک بدون مشکل انتقال دادم حال بعد از 7 ماه خریدار فروخته و امده میگه حق مشرفیت گفتن باید پرداخت کنی مالک نپرداخته آیا میتونن محکوم به پرداختم کنن حق مشرفیت مگر با سازنده نیست که کار شهرداری کرده لطفا راهنمایی کنید چون اصلا برام مقدور نیست حتی 100000

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در قراردادتان باسازنده مراجعه نمایید به هزینه های شهرداری که به چه کسی است ،اشاره شده یا خیر?