مشاوره حقوقی رایگان - تحویل واحد پیش فروش

سلام یک واحد خرید به کسی دیگه فروختش شکایت فروش مال غیر داریم داره بهش رسیدگی میشه وجه التزامم 200میلیونه .چون بهم تحویلش نداده میتونم روی وجه التزام شکایت کنم؟شکایت حقوقی شکایت کیفری رو باطل نمیکنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی نیاز به توضیحات بیشتری است از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید