مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید و تحویل گیری آپارتمان

با سلام.
بنده به تازگی یک آپارتمان خریدم که پایان کار و سند آن آماده نیست و مبلغ 800 میلیون برای سند قرار داده ایم به تاریخ 31 خرداد 403 و حدود 800 میلیون در رهن مستاجر می باشد اما هنوز قرار داد مستاجر به نام من منتقل نشده است و مبلغ حدود 300 میلیون نیز اواخر فروردین باید پرداخت کنم.
به تازگی نامه ای از شهرداری آمده که ملک خلافی دارد و باید رسیدگی شود.
آیا با این شرایط خانه را تحویل بگیرم ( و قرارداد اجاره به نام من منتقل گردد) بهتر است یا تحویل نگیرم؟
همچنین قرارداد مستاجر هم تا اواخر اوایل اردیبهشت است و میتوانم با مستاجر تسویه کرده و واحد را تحویل بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع تخلف سازنده مشخص گردد
ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید تا موضوع تخلف سازنده مشخص گردد و سپس با توجه به نوع تخلف ، اقدام قانونی مناسب انجام بدهید