مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه نقدی بخاطر خسارت بر افت خودرو

با سلام و درود فراوان خدمت عزیزان و وکلای زحمت کش و عزیز
بنده حدود سه ماه پیش تصادف کردم و مقصر این حادثه طرف مقابل شد مقصر راننده پراید بود که بخاطر جرحی بودن حادثه هر دو خودرو به پارکینگ منتقل شد. با توجه به صفر بودن خودروی بنده و ارزش خودرو 180 میلیون بود ضرر و زیان و کلی دوندگی و بی ماشینی و از کار و زندگی انداختن ما چند روز قبل روز دادگاه فرا رسید و با احضار مقصر و زیان دیده مقصر در حضور قاضی مبلغ خسارت را به صورت تقسیطی خواستار شد و قاضی هم بنده را به همکاری با مقصر سوق داد حال میتوانم خسارت وارده رو یکجا و یا به صورت 2 قسط از دادگاه خواستار شوم مبلغ خسارتی که مقصر باید از خود پرداخت کنم 15 میلیون میباشد و اطلاع دارم که مقصر از بیمه ثالث خود برای دریافت دیه استفاده کرده و انسانی درست نیست که بنده باهاشون کنار بیام چرا که روز حادثه با شرب خمر و بی احتیاطی و سرعت خیلی زیاد این حادثه و مشکل را برای بنده بوجود اورد و از کار و زندگی انداخت حالا هم راحت بعد از 3 ماه درخواست تقسیط را دارد و بنده به هیچ وجه با تقسیط بندی موافق نیستم و درخواست مطالبه نقد را دارم چرا که تا این وقت به غیر از پولی که بیمه داده هزینه های دیگر خودرو را بصورت نقدا به صافکار، مکانیک و قطعات از خود پرداخت کردم خواهشمندم راهنمایی کنید برای درخواست مطالبه نقد از مقصر از چه راهی وارد شوم شخص مقصر سواری پراید دارد که به اسم مادرشان هست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نسبت به مازاد هزینه هایی که انجام داده اید و بیمه پرداخت نکرده دادخواست باید بدهید.