مشاوره حقوقی رایگان - جریمه

باسلام خسته نباشی باعرض معذرت بنده سال 98در رشت به اتهام 2500تومان یعنی 50عددچک پول جعلی دررشت توسط مرجع انتظامی دستگیرشدم وبه یکسال حبس محکوم شدم وبا وثیقه 200میلیون ازاد شدم وچون بنده کرد هستم ساکن ایلام میباشم رفتم دادگاه نامه دادن برو زندان شهرخودتون معرفی شو همونجا حبسشو بکش منم الان درزندان شهرخودم چون جرم دیگه دارم براهردو زندانی شدم والان مرخصی بیروونم که برای داستان پول رشت اینجا ضمانت کارمند گذاشتم ولی الان صاحب سند میره رشت سند ازاد کنه بهش نمیدن میگن 200میلیون جریمه شده دیر خودشو معرفی کرده دوما باید بیا زندان رشت این وسط گیر کردم الان هم تو غیبت افتادم راه چاره چیه اجرتون به امام رضا جواب منوبدین راهی نشونم بدین ازدست صاحب سند ازاد بشم باید چکارکنم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری دادگاه رشت و تکلیف خود وآن بنده خدا را روشن کنی خودشون دو تا پرونده را یکی میکنن