مشاوره حقوقی رایگان - نمیدونم یعنی چی نامه پزشک قانونی که هنوز دادگاه وقت نداده معلوم بشه چه قد دیه میگیرم

ارش پارگی پرده مغزی که منجر به کاهش هوشیاری گردیده جمعا هفت درصد دیه کامل تعیین گردیده. از ناحیه دست راست متالم و شکستگی استخوان زند زبرین نیز داشته که به گواهی اولیه اضافه میگردد

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

درصد جراحات و صدمات را پزشکی قانونی تعیین میکند و دادگاه انرا در حکم قید میکند.طبق این گواهی فعلا 7 درصد بابت ارش پارگی پرده مغز به شما تعلق گرفته بعلاوه .......درصد شکستگی استخوان که در نامه قبلی پزشکی قانونی به دادگاه ارسال شده.تجمیع میگردد