مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار

سلام
من حدود 5 سال پیش ماشین فروختم و خریدار هنوز فک پلاک نرفته و با پلاک من سوار ماشین میشود، من تازه فهمیدم و الان پیداش کردم و میگه وقت وکالت من گذشته برای فک پلاک !
میگه بریم محضر من وکالت بدم که بره تعویض کنه !
من باید چیکار کنم ؟!
این آقا کلی خلافی داره و اینکه در گواهینامه من چه تاثیری داره ؟!!!

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. دو راه دارید:1- با هم به تعویض پلاک بروید و بعد از تعویض پلاک به دفترخانه بروید و سند قطعی تنظیم نمایید2- وکالت تعویض پلاک،مدت دار در دفترخانه دهید که مورد اول در اولویت و کم هزینه تر است.حتما مبایعه نامه داشته باشید و زمان تحویل خودرو را قیدنمایید