مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک و ثبت در راهنمایی برای عدم تعویض پلاک به علت تعویض اتاق بدون مدارک و مراحل لازم

با سلام . در تابستان سال گذشته خودروی لندکروز مدل 1997 خریداری کردم و در همان زمان نیز به تعویض پلاک اقدام نمودم و بدون مشکل تعویض پلاک انجام شد بعد از چند ماه نسبت به فروش خودروی مذکور اقدام نمودم و خودرو را فروختم و به خریدار وکالت تام دادم زمانی که خریدار برای تعویض پلاک اقدام کرد در راهنمایی اصالت اتاق را تایید نکردند و گفتند اتاق بدون مدارک لازم تعویض شده و این را در سیستم راهنمایی ثبت کردند بطوریکه دیگر نمی شود تعویض پلاک نمود و خریدار می گوید باید خودرو را با پرداخت خسارت پس بگیرم . شایان ذکر است که اتاق روی خودرو دست من تعویض نشده و زمان تعویض پلاک برای من این اتاق روی خودرو بوده است (با استناد به عکس های خودرو در زمان دریافت معاینه فنی سال های قبل) . آیا می توانم اقدامی کنم که خودرو تعویض پلاک شود. با احترام و تشکر