مشاوره حقوقی رایگان - کد ملی زدم ولی شماره حساب نه ممکنه هک بشم

سلام چند روز پیش پیامکی با متن شکوائیه علیه شما برای پدرم امد
وارد سایت شدیم و اسم و فامیل و کد ملی و شماره تلفن وارد کردیم و هرچی دکمه ثبت رو زدم ثبت نشد و انگاری هنگ کرد گوشی (به مرحله گرفتن شماره حساب نرسید) بعد پدرم شک کرد نکنه کلاه برداریه و سریع از سایت خارج شدیم. آیا ممکنه با همین اطلاعات هم حساب های پدرم رو خالی کنن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است
ولی به نظر تا شماره حساب وارد نشه مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سایت عدل ایران پیامکاهاش با نام adliran میاید اگر چنین نباشد امکان کلاهبرداری وجود دارد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پلیس فتا و قوه قضاییه برای همه پیانک ارسال کرد که وارد نشوید