مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام
لطفن این دیه را محاسبه کنید.
1.خراشیدگی (حارصه)زانوی راست.
2.خراشیدگی (حارصه)قدام زانوی راست.
3.جراحت بخیه شده بین دو ابرو که تا روی پلک فوقانی راست ادامه دارد (متلاحمه) وجراحت بخیه شده قسمت خارجی پلک فوقانی راست (دامیه)
4.سیاه شدگی وتورم دورچشم راست.
5.خراشیدگی (حارصه)بینی.
6.براساس مشاوره شکستگی ده درصد قسمت نمایان دندان پیشین مرکزی فک فوقانی چپ دارد.
وترک خوردگی پیشانی وسط دو ابرو هم داره که نمیدونم نوشته یا نه؟ به معاینه مجدد هم نوشته.
لطفا اینارو محاسبه کنید. و درصد هاشو هم و جواب کامل بدید با تشکر از لطفتون.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

منتظر محاسبه درصد توسط پزشکی قانونی باشید