مشاوره حقوقی رایگان - درگیری منجر به ضرب و جرح

باسلام شخصی که خود را برادر یکی از همسایگان معرفی نمود با من تماس گرفته و گفت که اگر ممکنه بنده به جلوی منزل پدری ایشان مراجعه کنم که باتوجه به شناخت از خانواده فرد مذکور مراجعه کردم که پس از مراجعه توسط ایشان با چوب مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و سرم حدود 10سانتیمتر پاره شده که بر اثر اصابت ضربه به سرم چشمم نیز آسیب دیده، که مراحل پزشکی قانونی و شکایت را طی نموده ام 1)حدود مبلغ دیه ام چقدر می‌شود؟ 2)آیا فرد ضارب محکوم به حبس تعزیری میشود یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

میزان دیه را اجرای احکام حساب میکنن و مشخص نیست تو زمانی گواهی پزشکی قانونی قطعی رویت بشه و حبس بسته به نوع اسیب داره که ظاهرا حسب اسیب هایی که گفتین صرفا دیه داره.