مشاوره حقوقی رایگان - سوء اثر سوء سابقه

با سلام
برادر بنده سال 93 به دلیل شکایتی که از ایشان شد (برای فحاشی و تهدید کردن ) دو شب زندان رفتن چون وثیقه آماده نبود ، بعد از وثیقه گذاشتن آزاد شد و برادرم نیز شکایت متقابل کردن هر دو طرف مبلغ 200 هزار تومن جریمه شدن ، چطور میشه سو سابقه اش رو پاک کرد ؟ چون دوسال پیش. انگشت نگاری رفتن برای گرفتن عدم سوء پیشینه گفتن سابقه داری
برای پاک کردن سوءسابقه کجا باید مراجعه کرد ؟ البته ما از اتباع غیر ایرانی هستیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سو سابقه موثر کیفری تلقی نمیگردد ولیکن در پیشینه کیفری وقضایی ایشان ثبت خواهد شد