مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی حذف سوءپیشینه غیرمستند در آگاهی

سلام به جرم داشتن 5صدم گرم مواد مخدر دستگیر شدم از طریق اگاهی که میخواستند زندان قزلحصار ببرند یک پلاک گردنم انداختند و مرا متهم به موارد غیر از پرونده کردند. با فیش حقوقی ازاد شدم و رای دادگاه جریمه نقدی بود. غیر از بیماری اعتیاد هیچ پرونده ای هم ندارم. جالب است بدانید پرونده من سال 92 بوده و در اگاهی اتهام هایی که غیرمستند هم بوده (کیفرخواست) سال88 ثبت شده. حال برای حذف و پاک کردن سوءپیشینه غیرمستند از پرونده آگاهی از کجا باید اقدام کنم. آیا دیوان عدالت اداری باید شکایت کنم یا جایی دیگر. تاکید میکنم هیچ پرونده ای ندارم جزء بیماری اعتیاد که الحمدالله 4ساله پاک شدم.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، نگران نباش اینها سوء سابقه محسوب نخواهد شد.