مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسر من دارای ماهیانه حدود 10 میلیون تومان درامد است. برای پیش قسط مهریه دادگاه چند سکه میبره. با توجه به بالا بودن حقوق. اما مالی به نام خودش نداره خونه داره خودش خریده ولی به نام پدرش هستش. فقط فیش حقوقیش هست با این درامد دادگاه پیش قسط مهریه رو چقد میزنه

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تعیین اقساط ماهیانه با توجه به درامد و مخارج و دفاعیات طرفین میباشد. رویه ثابتی وجود ندارد. بستگی به اثبات درامد زوج دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در دادگاه اعسار باید از خود دفاع کنید بستگی به شعبه و قاضی صادر کننده و دفاعیات طرفین دارد .