مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام خسته نباشید و ممنون از سایت خوبتون ..... خودروی با بنده تصادف کرده و فرار کرده اما پلاک ماشینو برداشتم چجوری باید از پلاک ماشینی که به من زده شکایت کنم چون هم خسارت جانی دیدم از قسمت پا و هم خسارت مالی نسبت به وسیلم کجا باید برم از پلاکش شکایت کنم که توقیفش کنن و چی باید بگم ممنون میشم اگه راهنمایم کنید چون میخوام وقتی ماشینو میخواد بفروشه تو پلاک گذاری نتونه بفروشه و توقیفش کنن که به حقم برسم..... ممنون.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

از طریق شورای حل اختلاف دادخواست رو مطرح کنید .در قسمت خوانده قید کنید خودرو .... دارای شماره پلاک ...... . از طریق پلیس راهور استعلام میشود