مشاوره حقوقی رایگان - دیه من چقدر میشه

سلام خسته نباشید.
ارش کوفتگی نسج مغزی در ناحیه پیشانی به میزان (2٪) دو درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد. ارش پارگی نسبی رباط داخلی زانوی چپ به میزان (2) کو
درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد.ارش آسیب رباط صلیبی قدامی
زانوی چپ به میزان (2٪) دو درصد از دیه
کامل انسان تعیین می گردد. ارش خونریزی شدید تحت ملتحمه ای چشم چپ به میزان (0
/ 5٪) نیم درصد از دیه کامل
انسان تعیین می گردد. ارش تورم دور هر دو چشم جمعا به میزان (0
/ 5٪) نیم درصد از دیه کامل انسان تعیین می گردد. در اثر
کوفتگی مغزی دچار اختلال در بویائی شده است که ارش نقص
عضو حاصل به میزان (4٪) چهار درصد از دیه کامل
انسان تعیین می گردد. با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

جمعا 11 درصد از دیه سال 98 که 270 میلیون است.که برابر است با 29.700.000 تومان