مشاوره حقوقی رایگان - فروش

سلام یه سؤال، شاید عجیب به نظر بیاد ولی برای من مهم که بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید.

میخوام بدونم اگر من یه لیوان داشته باشم (مثلا) بخوام اینو بذارم برای فروش به ترتیب زیر از لحاظ قانونی مشکل داره یا نه؟
مثلا قیمت ش 500 تومان هست من تبدیل ش کنم به 5 قسمت 100 تومانی حالا هرکی خواست 5تا قسمت بخره یا نه 2 قسمت بخره یا هر چن تا

با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

از نظر قانون مال مشاعی محسوب و همه خریداران مالک سهم خود محسوب میشوند.به شرطی که مورد معامله مالیت و ارزش داشته باشد