مشاوره حقوقی رایگان - صدمه حین کار

با سلام و عرض ادب. 1-بنده آبان سال 97در یک موسسه مشغول به کار شدم در اوایل کارم انگشت اشاره دست راستم با تیغه رنده صدمه جدی دید که با تدبیر یه درمانگاه معمولی فقط چسب بخیه زدن حدود 3ماه طول کشید تا زخمم خوب سه در این مدت من همچنان با همان انگشت مجبور به کار بودم تا یکسال بعد انگشت حرکت جزعی داشت به پزشک مراجعه کردم گفت نیاز به فیزیوتراپی دارد ولی صاحب کارم گفت نیاز نیست و این کار سخت انجام دادن ها باعث شد مچ دستم دچار شکستگی ریز شود به طوری که دکتر جراح برایم نامه اتاق عمل نوشت ولی باز هم مدیران مرخصی نداد و گفت یا کار یا جراحی. 2- حدود بهمن ماه 99دراثر سرگیچه از پله افتادم و از ناحیه مچ پا و زانو دچار آسیب‌دیدگی شدم باز هم بعد از مراجعه به پزشک و دادن استراحت بنده مجبور بودم برای نیاز مالی به کار برگردم چون محل کار ما اصلا چیزی به عنوان مرخصی ندارد زانو هم در اثر کشیده شدن مایع مفصلی خارج شده و طی مراجعه ای که اواخر در اثر درد زیاد به دکتر داشتم گفتن پشت زانو کیست مفصلی ایجاد شده . راهنمایی می‌خوام من چه طور و از چه طریقی میتونم پیگیری کنم. درضمن اینکه دوهفته قبل مدیر علی رغم تعطیلی مرکز از سوی ستاد کرونا ما رو مجبور به حضور در محل کار کرد من و تعدادی از همکاران با وجود تزریق هر دو دوز واکسن مریض شدیم و ایشون کسانی که غیبت داشتن از جمله من که باعث بیماری دوپسر و همسرم هم شده بودم کسر حقوق کرد . ترو خدا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتدانید بابت تمامی این موارد در اداره کار شکایت مطرح و پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از کارفرما با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از شرکت شکایت نمایید و درخواست نامه برای پزشکی قانونی برای تعیین درصد آسیب و تعیین دیه را نمایید و