مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ

باسلام .. ببخشید ما یه خودرویی را قولنامه کردیم .. درصورتی که خودرو در پارکینگ هستش خریدارم در جریان بود ... اما پولی این وسط ردوبدل نشد که توسط بنگاه دار ذکر کنه در قولنامه .... الان نزدیک به 6 ماه از تنظیم قولنامه میگذره ما میتونیم قولنامه رو فسخ کنیم .. چون هیچ پولی به ما داده نشده

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

باسلام باید به وکیل مراجعه کنین و دقیق تر موضوع باز بشه.از طرفی گذشت زمان اصولا موجب سقوط بعضی از خیارات میشه ولی شاید باشرایطی بشه.