مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتونم در دادگاه کیفری علاوه بر تقاضای صدور حکم مجازات،دادخواست اجرت المثل ایام تصرف هم بدم؟

سلام
فردی 3 سال پیش در زمین من تصرف عدوانی کرده
در دادسرا قرار مجرمیت علیه او صادر شده، من اجرت المثل هم میخوام.
ایا میتونم در دادگاه کیفری علاوه بر تقاضای صدور حکم مجازات، دادخواست اجرت المثل ایام تصرف هم بدم یا اینکه باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم باید تقدیم کنید