مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از منفعت ملک تملک شده

با سلام و خسته نباشین، یک قطعه زمین من به داخل طرح سد سازی افتاده بود که توسط سازمان آب مربوطه طبق لایحه قانون تملک اراضی در طرح های عمرانی و.... دولتی و نظامی مصوب 1358/11/17 خریداری شده است ولی در حال حاضر سازمان مربوطه با توجه به اینکه بقیه ملک های داخل طرح را نتوانسته تملک نماید، فعلا هم از زمین من استفاده ای ندارند و بدون استفاده مونده. سوال من این است که آیا بنده میتوانم با استناد به اینکه قبل از تملک مالک زمین بودم از منفعت زمین استفاده نمایم مثلا از علوفه آن زمین برای چراگاه دام استفاده کنم. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بنظر نمی رسد و برای بهره برداری از منافع بایستی از مالک فعلی اجازه دریافت کنید.