مشاوره حقوقی رایگان - آیا اعسار زوج با داشتن وکیل مورد قبول واقع می شود؟

سلام وقت بخیر پرونده ی مهریه بنده در دادگاه تجدیدنظره و فعلا رای صادر نشده همسرم دادخواست اعسار نداده علاوه بر مهریه شکایت نفقه معوقه و ترک انفاق و مسکن مستقل هم کردم که همگی در جریان رسیدگی هستن
یک خودرو 206 مدل 97 از همسرم بابت مهریم توقیف کردم گردش حساب مالی سال گذشتشون بالغ بر 200 میلیون هست الان وکیلشون تماس گرفتن که بیا دفترم و توافقی مهرتو ببخش طلاق بگیرید بنده هم قبول نکردم.
باتوجه به عرایض بنده و اینکه ایشون وکیل گرفتن و خودروشون توقیفه و گردش مالی بالایی داشتن آیا اعسارشون قبول میشه؟
همسرم ادعا کردن که کارگر و مسافرکشن ولی در اصل عکاس و فیلمبردار و فروشنده کیف و کفش هستن ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اعسار قبول میشود .