مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو توقیفی

من ماشین اقساط از بنگاه خریدم سه تا از قسطش مونده بود گفتم بیا پولتو بدم سند بزن میگه ماشین توقیفه نمیتونم سند بزنم توقیفش قبل از خرید من بوده من باید چه شکایتی بکنم ممنون. ضمنا قولنامه هم به من نمیده ولی چک در وجه صاحب سند دادم و کاغذ دستگاه پز نمایشگاه رو هم دارم با مهر بنگاه که برادراشن و باهاش همکاری میکنن ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شکایت کیفری مبنی بر دخالت در اموال توقیفی رو مطرح کنید ماده 663 قانون مجازات