مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

با سلام و احترام
یک باب مغازه دارم، مستاجرم 3 ماه است اجاره نداده، ضمناً اجاره های قبلی هم با تاخیر پرداخت می کرد.
از سازمان آب و برق استعلام گرفتم در مجموع مغازه 1 میلیون بدهی قبض برق و آب دارد.
25 اردیبهشت هم قراداد تمام می شود.
ضمنا یک سفته به مبلغ 50 میلیون ریال از مستاجر دریافت کردم و پشت سفته را خودش امضا کرده ولی در قرارداد اجاره ننوشتیم که سفته دریافت کردم.
در ماده 5 قراداد (شرایط و توضیحات) ذکر شده هرگاه مستاجر از پرداخت اجاره بها بیش از یک ماه تاخیر نمود موجر می تواند قرارداد را فسخ و ضمن ارسال یک فقره اظهارنامه قانونی برای مستاجر با مراجعه به مراجع ذیصلاح قضایی تخلیه مورد اجاره را درخواست نماید و در صورت اثبات تخلف مستاجر مبلغ 500هزار ریال روزانه به عنوان وجه التزام و خسارت به موجر پرداخت نماید.
1- اظهارنامه قانونی از کجا باید بگیرم؟
2- چگونه باید اقدام نمایم تا بتوانم اجاره و تمام ضرر و زیان که در قرارداد قید شده را دریافت کنم
3 - چگونه باید مستاجر را مجاب به پرداخت قبوض نمایم
4- آیا با طرح شکایت و اظهارنامه به مطالباتم می رسم یا در پیچ و خم قانونی مدت طولانی معطل می شوم.
با تشکر لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدازطریق دفترالکترونیک قضایی اقدام نمایید