مشاوره حقوقی رایگان - سلام من دو روز پیش رانا خریدم فروشنده گفت

سلام من دو روز پیش رانا خریدم فروشنده گفت فقط ی رنگ جزی داره اما الان بعد دو روز سند رو ب نام زده بردم پیش کارشناس گفته چپی هست
اما شفاهی گفته بود سالمه من می تونم شکایت کنم راهنمای می کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا به فروشنده موضوع را گفته و درخواست فسخ کنید. اگر موافقت نکرد دادخواست فسخ معامله بهعلت خیار عیب و تدریس با جلب نظر کارشناس باید بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فسخ معامله به علت خیار عیب و تدریس با جلب نظر کارشناس باید بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس یا معامله را فسخ کنید یا تفاوت قیمت را مطالبه کنید