مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله خودرو

من یه ماشین خریدم یه دست نوشته بین خودمون نوشتیم 2تا گلگیر رنگ و مابقی بیرنگ. بعد از وکالت زدن و تسویه کامل متوجه شدم کاملا چپی و قابل سوار شدن نیست یه راه پیشنهاد بدین چیکار کنم ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عیوب مذکور میتواند از مصادیق خیار عیب باشد واگر در زمان معامله عیب مخفی بوده وشما اطلاعی نداشته ایید میتوانید معامله را فسخ وثمن وخسارت وارده را درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو برای فروشنده ارسال نمایید و سپس باید درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری معایب خودرو مشخصی بشود و در گزارش خود قید نماید و بعد باید دادخواست فسخ عقد بیع به علت خیار عیب و تدلیس ، را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید به جهت عیب فسخ نمایید بدوا اظهارنامه ای جهت اعلام فسخ ارسال نمایید سپس با تامین دلیل دادخواست تنفیذ فسخ بیع و مطالبه ثمن معامله و خسارات مطرح نمایید