مشاوره حقوقی رایگان - نقص خودرو

سلام حدود 2 ماه پیش خودرویی از یکی از دوستان خریدم که ایشون گفتند ماشین فقط یک قسمت رنگ داره و موتور سالم . که تو قرارداد هم قید شده.متاسفانه بعد از 2 ماه بخاطر مشکل مالی خواستم بفروشم که متوجه شدم ماشین چپی بوده. و حتی سقفشم دو تیکه هستش و الان میگه به من ربطی نداره میخواستی نخری. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
خسارت خود را نیز می توانید مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب از قبل قرارداد بوده، حق فسخ فوری دارید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر خیار عیب یا غبن یا تدلیس را از خود سلب نکرده اید میتوانید به استناد این خیارات معامله را فسخ کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد و مطالبه خساارات بدهید.