مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
اگر همسایه مجاور ما بدون گرفتن رضایت قانونی و محضری اقدام به ساخت ملک بیش از 60 درصد کند (کل 100 درصد بنا را اجرا نموده!!) بر خلاف پروانه صادره از شهرداری و اصول ساخت و ساز میتوان از دیوان اداری حکم تخریب گرفت؟
با توجه به این که این ساخت و ساز غیر مجاز باعث افت ارزش ملک اینجانب سایه اندازی و ضرر و زیان گردیده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادگاه عمومی از مالک و شهرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید دادخواست اقامه نمایید و ممکن است حکم تخریب صادر بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا باید از طریق شهرداری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طریق شهرداری موضوع را پیگیری نماید و سپس میتوان از طریق دیوان عدالت اداری ابطال پروانه ساختمانی و دستور موقت مبنی بر عدم عملیات ساختمانی را خواستار شوید