مشاوره حقوقی رایگان - توهین

آیا سیو نمودن نام شخصی در گوشی با نام یک حیوان جهت بالا امدن شماره و ارسال پیام غیر توهین امیز در واتساپ، جرم تلقی میگردد؟
صرفا نام شخص مزاحم در گوشی خودم با نام یک حیوان سیو کردم و بعدا که اسکرین شاتی برای آن شخص فرستاده شده محتوی نام ذخیره شده بوده، البته پیام ها محتوی هیچ گونه توهینی نبوده است. فقط نام شخص مزاحم در گوشی خودم با این نام حیوان ذخیره شده است.
تشکر از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اسکرین شات برای طرف فرستاده باشید تحت شرایطی توهین محسوب می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پیام توهین آمیز نباشد جرمی واقع نشده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله توهین است و قابل پیگری میباشد